Etichete

marți, 23 iunie 2015

The Puppet

Vad ca foarte multi credeti ca The Puppet este un copil... Eu vreau sa va demonstrez ca defapt este o mama ;)
1. Cum sa ajunga o mama acolo?
1.1. Bineinteles cu fiul ei.
2. Purple Man a ucis doar copii!
2.1. Da, a ucis doar copii
2.2. Ea s-a sinucis cand a aflat ca Purple Man i-a ucis fiul.
3. E doar un fan-made.
3.1. Nu, TLT colaboreaza cu Scott
3.2. TLT si-a spus teoria, la fel ca mine, GZ, SasukeRo etc.
4. Multe persoane credeau acest lucru pana sa vina niste "destepti" care sa-i corupa pe toti :)))
4.1. Toti veti vrea sa va dau exemple de oameni care credeau acest lucru: GZ, trei colegi ai mei (Cosmin, Vlad, Stefan) (Ni ca v-am dat si nume :))) ), niste membri ai grupurilor de FNaF din care fac parte
5. Ne dam seama ce e femeie dupa cum arata ;) Are machiaj care i se scurge pe fata (semn ca plange dupa fiul ei), are ruj, are obraji, are sani, e inalta ;)
6. Puppet se traduce papusa sau marioneta, care sunt la feminin ;)
7. Unde ar fi primul copil, pai, Purple Guy a ucis cinci copii: Freddy, Chica, Bonnie, Foxy si Golden Freddy, plus altii doi: Mangle si BB, ia The Puppet este mama, cea care are grija, de aceea se spune ca este in spatele a tot, ca ea a pus copiii in costume, era grijulie si isi dorea ca acei copii sa mai traiasca prin costumele animatronilor, credeti ca un copil ar putea face asta??
8. Desenele copiilor, Puppet se joaca cu ei de parca s-ar juca cu propriul ei fiu, credeti ca un copil sau un animatron fara minte (sry) ar putea dezvolta atata dragoste?



9. Ce dovezi aveti ca este un copil? (scrieti in comm) Eu una am venit cu 8 argumente ca ar fi o mama si cu 2 ca nu ar fi copil (7 si 8) ;)

#ToyChica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu