Etichete

marți, 23 iunie 2015

BB, Mangle si The Puppet

BB, Mangle si The Puppet sunt niste animatroni care sunt si ei posedati... Acum sa vorbim despre fiecare in parte, rapid, deoarece am mai discutat despre ei...
Balloon Boy este un animatronic ce vinde baloane. Un copil l-a vazut pe Mike (Pink Guy), s-a speriat si a fugit de el, ascunzandu-se in costumul lui BB. Mike l-a ucis, iar acel copil il poseda pe BB. Nu stiu sigur daca este reala aceasta poveste, am scris si eu informatii le pe care le-am gasit.
Mangle este versiunea Toy a lui Foxy. Stim cu totii povestea ei. De aici am dezvoltat doua teorii.
1. Fetita muscata de lobul frontal a murit si a posedat-o pe Mangle, pentru a se razbuna.
2. O fetita care avea o poveste asemanatoare cu cea a lui Mangle a fost ucisa de catre Pink Guy si:
a) a fost ascunsa in costumul lui Mamgle (asta daca se intampla inainte sa fie distrusa)
b) sufletul ei a posedat animatronul sau preferat nu stiu de ce (asta daca se intampla dupa ce a fost distrusa)
Puppet este o marioneta. Stim cu totii povestea ei, cand a aflat ca fiul ei este mort s-a sinucis si a posedat marioneta pentru a-i ajuta pe copiii morti sa traiasca prin costumele animatronicilor.
Ni ca spun si teoria asta... The Puppet este primul copil ucis de Pink Guy, pe care l-a ascuns in acest costum. (nu sunt deloc de acord cu aceasta teorie, dar a trebuit sa o pun...)
Pe langa ca aceste suflete poseda animatronii, esle au puterea de a poseda si controla cele trei arcade din Safe Room (ca Chica pe accea arcada de pe cam 7... parca). Ne dam seama ca sunt suflete si dupa fantomele lor, dar si dupa minigame-uri care reprezinta sufletele. Mai tarziu pun o teorie ddespre Mangle si Toy Chica... Mai mult o actualizare...
#ToyChica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu