Etichete

sâmbătă, 13 iunie 2015

It's me!

Este o zi obisnuita la pizzeria freddy fazbear pizza, copiii se joaca, animatronii canta, iar parintii isi privesc fericiti copiii. Se lasa seara... O fata frumoasa, blonda se indrepta spre pizzerie. Mike, care era in tura de zi, i-a lasat cheile. Acea fata era chiar Roxy, paznica din tura de noapte. Ea lucreaza aici de aproape doi ani, deci are experienta si nu ii este teama de animatroni. S-a asezat pe scaun si s-a uitat pe tableta, a mai vizitat aninatronii, s-a jucat cu ei, mai ales cu Chica, insa nu i-a pornit (p.s. atunci nu erau posedati). Cand s-a intors in birou era 2 AM. A inceput sa sune telefonul, era Mike.
Roxy: Alo? Ce s-a intamplat??
Mike: Vreau sa-ti spun ceva urgent!
Roxy: Ce este? Ma sperii!
Mike: Am decis sa demisionez...
Roxy: Ceee? Cum? De ce?
Mike: Eu caut o slujba dustractiva, palpitanta, si eu stau ca fraierul intr-un birou.
Roxy: Dar nu vreau... Cine va veni in locul tau?? Cu siguranta un psihopat, nebun care sa vrea chestii de la mine...
Mike: Haide... Cine ar putea face asta?!
Roxy: Asa ai facut si tu
Mike:
~Dimineata~
Freddy (patronul pizzeriei) vine ca de obicei la serviciu. Mike era deja prezent in biroul lui.
Freddy: Ce s-a intamplat de ai venit asa devreme?
Mike: Vreau sa iti prezint demisia mea... slujba aceasta este prea plictisitoare pentru minr...
Freddy: Bine... dar va trebui sa faci si tura aceasta pana gasim un inlocuitor!
Mike: Bine! (Iesind din birou)
Freddy s-a ocupat de afisuri.
Totul decurge normal. Spre seara, in pizzerie, intra un om misterios, imbracat in haine mov si cu parul lung, prins in coada. Se pare ca voia sa vorbeasca cu Freddy.
El: Buna ziua!(cu o voce ciudata) Sunt interesat de postul de paznic.
Freddy: Ok, sunteti angajat! Spuneti cum va numiti!
El: Vincent
Freddy: Da, Vincent si mai cum?
Vincent: James
Freddy: Bine, vino maine dimineata!
Vincent: Ok
~Dimineata~
Vincent: Buna, papusa!
Roxy: Nu-mi mai spune asa! Tine cheile (aruncandu-i-le si plecand trantind usa)
Vincent: Ce intepata! emoticon tongue
Peste doua minute suna Phone Guy si ii da indicatii.
Uite asa a trecut si prima lui zi de lucru. Lui Roxy nici nu ii mai venea sa mai mearga la serviciu, dar aceasta era datoria... Aceasta a intrat furioasa in birou. Vincent s-a indreptat spre usa, dar aceasta s-a inchis misterios.
Roxy: Ce dracu ai facut? S-a luat curentul!
Vincent: Ups... M-am jucat toata ziua Flappy Birds... emoticon colonthree
Roxy: Grozav, acum suntem blocati aici!
Vincent: Hmm... Noi doi... Singuri... Vrei sa facem niho-niho?
Roxy: NUU! Lasa-ma in pace! (nervoasa)
~Dupa o ora linistita~
Vincent s-a apropiat putin de Roxy.
Vincent: Ce faci?
Roxy: Bi...ne!
Vincent: Ce faci ca sa nu te plictisesti la munca?
Roxy: In nici un caz nu fac ce ai facut tu!
Vincent: Serios acum! A fost o greseala...
Roxy: Imi place sa ma uit la copii, cum se joaca... Uneori, noaptea, mai merg sa ma joc cu animatronii...
Vincent: Care e animatronul tau preferat?
Roxy: Chica!
Vincent: Al meu e Foxy! Dar si Chica e draguta!
Roxy: Foxy?! Imi este drag! Mda... imi plac vulpitele! emoticon smile
Vincent: Si copiii... Sunt draguti! Imi amintesc de mine cand eram mic... Dar cand ii vad asa fericiti alaturi de... (nu a terminat propozitia si a inceput sa planga)
Roxy: Ce s-a intamplat? (imbratisandu-l)
Vincent: Mama...
Roxy: Scuze... Nu stiam...
Au stat imbratisati doua ore ce au parut a dura cat doi ani. Nu au mai spus nimic. Era 5 AM. Lui Roxy ii venise o idee. S-a apropiat de birou si a luat acea prajiturica adorabila. I-a aratat-o lui Vincent care inca plangea.
Cupcake: Buna! Eu sunt Cupcake! (Vocea lui de bebelus era facuta de Roxy)
Vincent s-a inveselit.
Cupcake: Daca nu razi...
Vincent: Ce?
Roxy: Asta (gadilandu-l)
Vincent nu s-a lasat gadilat si a inceput s-o gadile si el pe Roxy. Cei doi pareau ca se cunosc de ani de zile si ca sunt cei mai bini prieteni. Cand ii priveai parca vedeai doi copii de 5 ani. Dar ei erau doi oameni care abia se cunosteau... Deodata Roxi l-a luat pe Cupcake si s-a dat mai incolo.
Cupcake: M-am supalat! Pe minie nu ma gadilati? emoticon cry (cu voce de bebelus)
Vincent i-a tras peamandoi langa el si au inceput sa se gadile si sa rada. Nici nu au realizat ca era 6 AM. Usa s-a deschis. Erau Phone Guy si Freddy. Roxy si Vincent nu i-au auzit...
Phone Guy: Pfiu, ce scarbos!
Freddy: Taci! (lovindu-l) E dragut! Aww.
Vincent si Roxy: Ce? Cum? Scuze...
Freddy: Nu-i probleme, stiam eu ca va veti intelege, hai, e week-end! Mergeti acasa!
Cei doi au plecat. Mai pe seara Vincent iesise prin parc. Roxy, avusese acelasi gand. Se pare ca in sufletul ei se aprinse o dragoste fata de Vincent. Cand se plimba l-a vazut pe Vincent cu o fata bruneta, ciudata. Roxy nu a mai facut nimic, a fugit la ea acasa si a inceput sa planga.
~Intre timp~
Skyler (iubita lui Vincent): Cum a fost la munca?
Vincent: Extraordinar!
Skyler: Cat ai castigat?
Vincent: Mereu ma intrebi asta! Mereu bani, bani!
Skyler: Da! Si ce?
Vincent: Tu ma iubesti doar pentru banii mei!
Skyler: ... (a ramas fara cuvinte)
Vincent: Stii ce? Cu asta, basta, am terminat-o
Syler: Ce? De ce? Cum?
Vincent: Uite-asa! (plecand)
Vincent nu s-a despartit de Skyler doar pentru fitele ei, se pare ca si el s-a indragostit de Roxy... Dar era prea tarziu, deja a ranit-o.
~Luni~
Roxy merge la Freddy sa ii vorbeasca.
Roxy: Freddy! Stii ca noi ne cunoastem de doi ani... Vreau sa te rog ceva, dar nu e legat de serviciu...
Freddy: Ce este?
Roxy: Vreau sa-l pacalesc pe Vinent ca suntem impreuna...
Freddy: Ceeee? Dar de ce?
Roxy: E cu altcineva, si eu m-am indragostit de el... emoticon frown
Freddy: Oh, bine!
~Seara~
Roxy si Freddy stateau in birou si se prefaceau ca sunt impreuna. Vincent a intrat in birou. Vazand asta s-a intristat. Roxy si Freddy au iesit tinandu-se de mana. Vincent s-a asezat, a luat prajiturica si, uitandu-se la ea, isi amintea de acea noapte petrecuta cu Roxy. Niciodata nu s-a mai simtit asa bine... Roxy ii facea bine. Atunci si-a dat seama ca este fata potrivita pentru el.
~Dimineata~
Vincent: Roxy... Vreau sa...
Roxy: Nu ma intereseaza!
Vincent: Te rog...
Roxy: Nu, crezi ca nu te-am vazut cu fata aia... Vrei sa le ai pe toate, dar cu mine nu iti merge, sunt fericita cu Freddy.
Vincent a iesit din birou. S-a gandit ca trebuie sa se razbune pe Freddy si sa o convinga pe Roxy ca sunt facuti unul pentru altul...
A doua zi era o petrecere. Vincent gandea la o razbunare. Ii venise o idee. ii va face viata grea lui Freddy, ii va inchide pizzeria! S-a dus la subsol si a gasit un costum galben, vechi, pe care l-a imbracat si a asteptat. La acea petrecere erau: Adeline (fiica lui Freddy), Sara, Mark, David si Jake. Era ziua lui Adeline. Acesteia ii placea foarte mult de animatronicul Freddy si se dadea mare ca este fiica patronului si datorita ei a fost creata pizzeria. Sara era cea mai buna prietena a ei. Ii placeau foarte mult dulciurile, iar animatronul ei preferat era Chica. Mark era cel mai mare dintre ei, verisorul Sarei. El stie de mic sa cante la chitara, de aceea il place foarte mult pe Bonnie. Jake este cel mai mare fan al piratilor a vazut mii de filme, s-a jucat mii de locuri, toate despre pirati, de aceea, preferatul sau era Foxy. David nu avea un preferat, la el Freddy era prea cunoscut, Chica pre fata, Bonnie prea galagios, iar Foxy prea stricat. El avea nevoie de un animatron special, exact ca cel din prima pizzeria, adica Fredbear. Din pacate nu mai este functional. David nici nu stia de existenta lui. Cei 5 copii s-au asezat la o masa. A venit Chica sa le adica pizza. Sara, ca de obicei, a tras-o lanaga ea si s-au jucat toti 6, timp de 10 minute, dupa care Chica a plecat la alta masa. Urmase momentul trupei. Freddy la microfon, Bonnie la chitara, iar Chica cu cupcake-ul. Au cantat 5 melodii si a urmat Foxy. Cei 5 copii s-au apropiat de el si barca piratilor si au lucat cateva jocuri, dupa care Foxy si-a facut rolul. Inainte sa se aseze copii la masa, din backstage a iesit un animatron ciudat, galben, ca Freddy, dar galben. Acesta a inceput sa danseze si sa cante. David s-a apropiat curios. Acestia au inceput sa se joace. Vazand aceasta intamplare, ceilalti s-au apropiat si s-au jucat toti 6. Dupa cateva jocuri, ursul, mai bine zis Golden Freddy, i-a atras in backstage. Cei 5 se uitau la Golden Freddy. Acesta si-a lasat microfonul pe masa si a luat in locul lui un cutit. Copiii se uitau la el. In acel moment si-a dat capul jos. Era Vincent. Copiii s-au speriat, dar nu au mai avut curajul sa se miste, stateau acolo, inlemniti… Vincent i-a ucis pe toti cinci. Apoi s-a uitat putin in jur si a fugit. S-a dezbracat de costum si a fugit in biroul lui Roxy. Dupa plecarea lui, din cutie a iesit o marioneta care a imbracat copiii in costumele animatronilor, pe Adeline in Freddy, pe Sara in Chica, pe Mark in Bonnie, iar pe Jake in Foxy. Acestia au prins viata, dar David ramasese fara costum. Sara, Mark si Jake au plecat, dar Adeline a ramas si l-a luat pe David, cel de care mereu a fost indragostita. L-a dus tocmai la subsol si l-a imbracat pe micul ei prieten in costumul lui Golden Freddy.
~Intre timp~
Vincent a fugit repede la subsol, a lasat costumul si s-a dus in biroul lui Roxy. Aceasta era trista.
Roxy: Ce cauti aici?!
Vincent: Vreau sa-ti zic ceva foarte important, dart e rog sa ma asculti, si orice ar fi, nu te supara, am facut-o pentru tine! (cu lacrimi in ochi)
Roxy: Spune! Te ascult!
Vincent: Tu esti cu Freddy, dar vreau sa stii ca eu chiar te iubesc! Trebuia sa ma razbun, deoarece, dupa tot ce s-a intamplat in week-end cu fosta mea iubita, mi-am dat seama ca tu esti porivita pentru mine! Te iubesc! Dar, avand in vedere faptul ca esti cu Freddy, Am facut ceva ingrozitor, am ucis 5 copii, pentru a-i face rau, sa putem fi impreuna…
Roxy: Cee? Eu nu sunt cu Freddy! Eu pe tine te iubesc, m-am prefacut ca sunt cu Freddy! Of! Si cinci copii au murit nimai din vina mea :’( Sincer, apreciez ca ai facut asta pentru mine, dar de ce ai omorat cinci copii, nu puteai face altceva?
Vincent: Nu aveam idei…
Roxy: Nu stiu daca ne vom mai intalni, fugi, inainte sa te gaseasca politia!
Vincent s-a indreptat spre usa.
Roxy: Stai putin… Inainte sa pleci… Trebuie sa iti dau ceva! (sarutandu-l)
Vincent a fugit, soptind urmatoarele cuvinte “Te iubesc!”.
Vincent s-a ascuns in pizzerie timp de 30 de ani. A stat speriat la subsol, nu mai stia nimic din ceea ce se intampla afara. Din cand in cand se mai furisa afara sa fure mancare de la cantina. Asa au trecut treizeci de ani. Stand acolo si jucandu-se cu costumul de langa el a auzit niste sunete de genul: “Follow me!” “It’s me!” si niste sunete de robot. A iesit speriat si l-a vazut pe Freddy. A luat un topor si a incept sa-l loveasca pe Freddy cu el. A stat asa o zi intreaga, speriat. Urmatoarele 3 nopti s-a intamplat exat acelasi lucru,cu Bonnie, Chica si Foxy. Stia ca trebuie sa mai vina unul, asa ca astapta cu toporul in mana. Deodata aude “It’s time to die!” si sunete de fantoma si copii care plang. S-a speriat rau. Deodata, in fata a vazut 5 fantome, si anume Freddy, Bonnie, Chica, Foxy si Golden Freddy. Patru dintre ele stateau la usa si radeau, iar cealalta a inceput sa vine dupa Vincent. Acesta fugea ca nebunul. Deodata ii venise o idee. S-a bagat in costumul acela vechi si galben, o versiune mai vece a lui Bonnie si a inceput sa se bucure ca a scapat de fantoma, dar sarmele il intepau si il curentau. A simtit cum se apropie moartea… si…s-a intamplat :’(
Vazandu-se in siguranta si-a dat seama ca traiesteprin costumul lui SpringTrap. Asa ii spusese, deoarece era ca o capcana pentru el, ce i se intamplase primavara… Explorand locul, a ajuns in office si si-a amintit de el si Roxy, de dragostea traita atata timp, daca ar mai sti ceva despre ea… Daca ar putea sa o mai vada o singura data si sa ii spuna ca o iubeste… sa ii auda vocea.
Se pare ca aceasta a supravietuit anilor, iar acum este in viata si in regula. A ramas angajata ca paznica la pizzeria Freddy Fazbears Fright – The Horror Atraction. Aceea  urma sa fie prima ei zi. A intrat plictisita in pizzerie. Un tip a sunat-o si i-a povestit despre pizzeria, i-a dat instructiuni, dar i-a spus sa aiba grija la noul si unicul animatron, SpringBonnie, deoarece el ataca, nu ca cei vechi, care nu au supravietuit… Deodata, aceasta il vede pe SpringBonnie la usa. Fiind neinfricata, s-a apropiat de el. Privindu-se in ochi, si-au dat seama ca s-au regasit. Vincent o recunoscuse pe ea, dar ea si-a dat seama ca este doar ceva in neregula cu el. Deodata, si-a amintit de Vincent. S-a asezat pe scaun, curgandu-i o lacrima pe obraz. Intr-o zi, cand Roxy era in tura de noapte, Freddy (fostul patron care era acolo cautand razbunare) il vazuse pe SpringBonnie, adica pe Vincent.
Freddy: Ha… Tu erai… Mda, e timpul sa ma razbun! Scotand o cutie de chibrituri. Mi-ai ucis fiica si credeai ca vei scapa nevinovat… Hmm, imposibil!!!
Vincent:  Ce am facut?! Lasa chibriturile alea jos… daca nu…. (scotand un cutit)
Freddy: Daca te apropii… Dau foc la tot!
Freddy a aprins chibritul, vazand ca Vincent vrea sa se apropie. Acesta s-a gandit putin, apoi a sarit si l-a omorat pe Freddy. Acesta a aruncat chibritul in ultima secunda din viata lui dand foc pizzeriei.  Vincent a vazut focul, dar nu a mai reusit sa scape. Alarma a inceput sa sune. Roxy a fugit cat o tineau picioarele. Cand a ajuns la usa, l-a vazut pe SpringBonnie, uitandu-se trist la ea. S-a gandit cateva secunde si in loc sa fuga, s-a dus la el repede. I-a dat capul jos si a vazut ca era Vincent, dar nu mai era in viata de o spatamana, deci nu mai avea ce faca, dar in loc sa fuga, a ramas acolo cu el. Incet incet focul ii ardea pe amandoi. Au inchis ochii. Din corpurile lor au iesit doua suflete.
Vincent: Am vrut sa te intreb ceva de cand te-am cunoscut, si acum mi-am facut in sfarsit curajul sa ti-o spun…
Roxy: Ce este?
Vincent: Vrei sa fii sotia mea?
Roxy: Da…
Atunci, cele doua suflete s-au sarutat. Cele doua corpuri, ramase acolo, fara viata s-au apropiat ca prin minune, sarutandu-se.
A doua zi, au venit pompierii, politistii si televiziunea. Cu totii s-au mirat de minunea vazuta acolo, doi “tineri” (ei bine… nu mai erau asa tineri, dar ma rog, 50 nu e o varsita asa mare…in plus, sufletul lor era tanar :3 ) au fast gasiti imbratisati acolo. Atunci in imparatia cerurilor era maie nunta, intre Vincent si Roxy.
Sfarsit!

Personaje:






Sper ca v-a placut povestea ;)




Un comentariu: