Etichete

vineri, 26 iunie 2015

Nou Teaser...

Heey! A aparut un nou teaser pe scottgames.com! Cred ca e Nightmare Golden Freddy, si arata destul de creepy... Are doua guri... Una pe fata si una in burta... In aia de pe fata are doua randuri de dinti si in aia din burta are ceva... Cred ca e The Puppet.
*Reactia mea* Zapacitu si nesimtitu, o halit-o pe ma-sa :(
Are acel papion din teaser-ul celalat... Si cred ca pe cap are palaria...
Daca marim luminozitatea scrie "or...", adica OR ME, ca la ceilelti, si mai scrie "PROP..........NE..........." Care ar insemna "PROPERTY OF FREDBEAR FAMILY DINNER"
Nu e exclus ca aceasta... pocitanie sa fie SpringTrap, deoarece seamana putin cu el... Ok, o sa mai postez despre acest teaser cand o sa mai vad si alte pareri, teorii, cand gasesc informatii...

#ToyChica

marți, 23 iunie 2015

Palaria si papionul

1. Ale cui sunt?
1.1. Acolo scrie Property of "Fr...................................er" adica "Property of FredBear Family Dinner" deci palaria ii apartine lui Golden Freddy, iar papionul lui SpringTrap.
1.2. De ce sunt mov? Phone Guy spune ca au fost niste incidente, in care au murit doi lucratori din cauza sistemului cu SpringLocking (adica strangeau firele pentru a tine endoskeletonul). Acestia i-au posedat pe Golden Freddy si SpringTrap, luand nastere Shadow Freddy si Shadow Bonnie. Acestia sunt prezenti si in FNaF 3, Shadow Freddy ca easter egg, iar Shadow Bonnie ca statuie. Nu se stie daca acestia au supravietuit.
2. Ce e cu lumina puternica
2.1. Se spune ca  FNaF 4 se petrece intr-un muzeu, iar palaria si papionul erau exponate.
3. Daca ne uitam pe podea vedem niste dinti.
3.1. Acei dinti pot fi ai lui Nightmare Freddy, deoarece i se observa conturul, sau chiar ai lui Nightmare Golden Freddy.
3.2. Reflexia este pe podea, deci posesorul sta pe tavan, si cine atlcineva ar putea fi decat Mangle?
4. Pe palarie este un 5
4.1. Al cincilea teaser
4.2. Al cincilea animatron
4.3. FNaF 5 (cine nu ar vrea!!!)
5. Mov... Purple Man? Atata timp cat palaria este mov, poate reflexia este de la Purple Man sau chiar Pink Guy...
Acum sa vedem cand se petrece actiunea si unde? Abia astept sa spuna Scott :)

#ToyChica

Teaserele din FNaF 4...

Nu prea am discutat despre teaserele din FNaF 4 pentru ca a trebuit sa clarific niste lucruri, dar acum pot spune cate ceva despre ele. ;)
1. Nightmare Freddy
A fost primul teaser, tineti minte 1.
Daca marim luminozitatea scrie NIGHTMARE, adica COSMAR, deci el este doar un cosmar... Intreg jocul este doar un cosmar care ne va arata vinovatul pentru muscatura din '87...
Acum sa analizam putin cum arata... Are o palarie in mana, are alti trei Freddy mici care ies din el...
2. Nightmare Bonnie
A aparut dupa noua zile de la teaserul  cu Freddy, tineti minte 9.
Daca marim luminozitatea scrie NIGHTMARE, si daca ne uitam atent in ochiul lui se observa 87.
Pe poza scrie WAS IT ME? adica AM FOST EU? , referindu-se la muscatura din '87.
Arata foarte creepy, are cinci degete si dinti foarte ascutiti.
3. Nightmare Chica
A aparut dupa opt zile de la teaserul cu Bonnie, tineti minte 8
Ca de obicei daca marim luminozitatea scrie NIGHTMARE si pe poza scrie WAS IT ME? referitor la muscatura din '87.
Are trei randuri de dinti, un ochi functional si unul nefunctional si are cupcake-ul pe umar. 
4. Nightmare Foxy
Are numarul sapte, tineti minte 7
Pe poza scrie OR ME? adica SAU EU? tot referitor la muscatura din '87.
Daca marim luminozitatea scrie OUT OF ORDER! si MURDER adica CRIMA.
Daca ne uitam atent la ochiul lui scrie 87.
Are dinti ascutiti, limba si carlig. Acestea au sange pe ele...
Deci el a provocat muscatura din '87, mai exact, versiunea toy ;) adica Mangle, dar mai vedem la urmatoarele teasere

Uitati-va atent ce a iesit cu acele numere pe care v-am pus sa le tinati minte. 1987... De la THE BITE OF 87 :)
Stiu ca mai este si palaria si papionul, dar o sa scriu despre ele mai tarziu ;)
#ToyChica

Toy Chica si Mangle

Acum catva timp am postat aceasta teorie: http://fivenightsatfreddysro.blogspot.ro/2015/06/fnaf-3-minigames.html Acum voi posta o actualizare, deoarece m-am mai interesat, mi-am amintit si am ajuns la o concluzie... Toy Chica -> alt copil ucis de Mike.
Stiti ca am zis ca ea va lua tortul, dar mi-am amintit ca Mangle ia acel tort... Luandu-l isi mustumeste sufletul, nemaiavand nevoie sa ii dea tort copilului din ea <3
In minigame-ul cu Toy Chica, ea ii da tort unui copil, acela fiind cel ce o poseda... Avand un minigame cu ea si aces copil ajungem la ideea urmatoare ----> Este posedata, deci ---> a fost ucisa de nimeni altcineva decat Pink Guy. De aici am facut urmatoarea poveste (nu stiu daca e reala, e doar o teorie):
Era o zi frumoasa le Freddy Fazbears Pizza. Toti copii se distrau de minune. O fetita se juca cu animatronul ei favorit, Toy Chica. Pink Guy a vrut sa ucida din nou pe cineva, acest obicei devenise un viciu pentru el. Dupa cum spuneam, voia sa ucida din nou pe cineva, dar toti erau in grup si nu voia sa faca o crima prea mare. Plimbandu-se a vazut acea fetita jucandu-se cu Toy Chica. A ucis-o. Animatronului i-a parut foarte rau de ceea ce i se intamplase noii sale prietene. A ridicat-o si a pus-o in costumul sau. De atunci acea fetita iubitoare de dulciuri o poseda pe Toy Chica.
REPET: Nu stiu daca este reala aceasta poveste, pur si simplu mi-am imaginat-o ;)
Avem totusi niste chestii care sunt contra acestei teorii: Nu exista fantoma Toy Chicai si nu exista arcada... Eu pot spune altceva... Arcada este cea din cam 7, iar fantoma este Phantom Chica ;)
#ToyChica

BB, Mangle si The Puppet

BB, Mangle si The Puppet sunt niste animatroni care sunt si ei posedati... Acum sa vorbim despre fiecare in parte, rapid, deoarece am mai discutat despre ei...
Balloon Boy este un animatronic ce vinde baloane. Un copil l-a vazut pe Mike (Pink Guy), s-a speriat si a fugit de el, ascunzandu-se in costumul lui BB. Mike l-a ucis, iar acel copil il poseda pe BB. Nu stiu sigur daca este reala aceasta poveste, am scris si eu informatii le pe care le-am gasit.
Mangle este versiunea Toy a lui Foxy. Stim cu totii povestea ei. De aici am dezvoltat doua teorii.
1. Fetita muscata de lobul frontal a murit si a posedat-o pe Mangle, pentru a se razbuna.
2. O fetita care avea o poveste asemanatoare cu cea a lui Mangle a fost ucisa de catre Pink Guy si:
a) a fost ascunsa in costumul lui Mamgle (asta daca se intampla inainte sa fie distrusa)
b) sufletul ei a posedat animatronul sau preferat nu stiu de ce (asta daca se intampla dupa ce a fost distrusa)
Puppet este o marioneta. Stim cu totii povestea ei, cand a aflat ca fiul ei este mort s-a sinucis si a posedat marioneta pentru a-i ajuta pe copiii morti sa traiasca prin costumele animatronicilor.
Ni ca spun si teoria asta... The Puppet este primul copil ucis de Pink Guy, pe care l-a ascuns in acest costum. (nu sunt deloc de acord cu aceasta teorie, dar a trebuit sa o pun...)
Pe langa ca aceste suflete poseda animatronii, esle au puterea de a poseda si controla cele trei arcade din Safe Room (ca Chica pe accea arcada de pe cam 7... parca). Ne dam seama ca sunt suflete si dupa fantomele lor, dar si dupa minigame-uri care reprezinta sufletele. Mai tarziu pun o teorie ddespre Mangle si Toy Chica... Mai mult o actualizare...
#ToyChica

Pink Guy

Cu totii stim ca la pizzerie existau doi criminali, Vincent si inca cineva. In minigame-uri vom observa doi oameni, unul mov inchis, care e Vincent si unul mov deschis care e Phone Guy. Lui i se mai zice si Pink Guy. Ok, stim ca Vincent a ucis cinci copii la pizzeria din Fnaf 1. Teoria mea este ca Pink Guy l-a ucis pe BB si pe animatronii Old.
Unii veti crede ca este o coincudenta, iar Pink Guy si Vincent sunt una si aceeasi persoana, dar nu este adevarat, deoarece, in acel afis easter egg ni se spune ca ucigasul a fost pedepsit, acela fiind Pink Guy.
Pink Guy poate fi ori Phone Guy, ori Mike, deoarece easter egg-ul din trailer-ul de la fnaf 2 spune "Mike kill all, Mike kill all, This is enough". Mike nu poate fi Vincent, deoarece nu ar avea sens, sa se angajeze sub un alt nume, sau pe Purple Guy sa nu il cheme Vincent (dar asta spune chiar Scott pe wikipedia).Deci Mike este Pink Guy.

#ToyChica

Povestea lui Purple Man (Vincent)

Am decis sa fac povestea lui Purple Man/Vincent. Nu va fi 100% reala...
Ok...
Era o zi de vara. Vincent a vazut ca pizzeria Freddy Fazbears Pizza face angajari. Acesta s-a dus sa se angajeze. Dupa interviu, patronul a crezut ca i se potriveste slujba de ingrijitor. Copii isi bateau joc de el, faceau mizerie pentru a-i da de lucru, radeau de el :( Nu mai putea suporta acei copii bogati care veneau in fiecare zi la pizzerie sa rada de el. La una din petrecerile lor a decis sa-i ucida. S-a dus in bucatarie. Phone Guy i-a spus ca acolo exista un costum vechi. Cat timp bucataresele nu erau atente acesta a luat costumul prefacandu-se ca are nevoie de o solutie de curatat podele. Din pacate, numai la curatat nu se gandea in acel moment, doar la razbunare... :( S-a sus in backstage si s-a costumat. A iesit si s-a jucat cu cei cinci copilasi. Au jucat vreo sase joculete si le-a spus ca are o surpriza pentru ei. S-a dus repede in backstage. Copii l-au urmat curiosi. Cand au ajuns l-au vazut cu un cutit in mana. Acesta a incuiat usa. Copiii erau atat de speriati incat au impietrit in fata lui. Doar o fetita a deschis gura si a spus "Ce vrei sa ne faci? Lasa-ne sa plecam!". Lui Vincent nu i-a placut tonul ei. In acel moment a simtit ca este cel mai puternic, s-a simtit minunat, de parca si-ar fi gasit vocatia... A injunghiat acea fetita. Sangele s-a imprastiat pe ceilalti copii. Dintr-o miscare, i-a ucis pe toti. S-a speriat putin cand a vazut atatea cadavre ce il inconjurau. S-a gandit pentru o clipa ca nu este bine ce a facut, dar a plecat zambind, fara sa gandeasca la consecinte. In drum spre biroul lui Phone Guy s-a lovit de o femeie trista si disperata. Aceasta l-a intrebat de fiul ei. Vincent i-a raspuns ca tacmai s-a jucat cu niste copii in backstage. Si a fugit fara sa ii mai pese de ceea ce se va intampla. A intrat in biroul lui Phone Guy si i-a lasat costumul, spunandu-i "Vezi ce faci cu asta, m-am impiediat de el prin bucatarie!". De atunci nu a mai fost vazut pe acolo. A fost concediat si i s-a trimis instiintarea. A aflat de la televizor ca Phone Guy a fost arestat pentru ca cinci copii au disparut misterios in pizzerie, iar el este suspect, deoarece a fost surprins cu un costum plin de sange in mana. Vincent s-a simtit vinovat. Cand a aflat ca pizzeria se inchide,a decis sa mearga acolo sa incerce sa se revanseze pentru tot ce a facut. S-a ascuns intr-o camera de securitate, mentionata de Phone Guy. Acolo era un costum de iepure galben, foarte vechi. Acesta i-a tinut de urat timp de 30 de ani, in care acesta a incercat sa caute modalitati in care sa-si ceara scuze de la copii morti. Din pacate nu a reusit. Cu o saptamana inainte de redeschidere auzise pasi prin restaurant. Era Freddy. L-a distrus pentru a elibera copilul care il poseda. Acelasi lucru s-a intamplat in urmatoarele zile, cu Bonnie, Chica si Foxy. Stia ca trebuie sa mai vina un copil. L-a asteptat. Deodata vede cinci fantome, patru dintre ele radeau de el, iar cealalta il fugarea. A incercat sa fuga de ea. Si-a dat seama ca poate scapa daca se ascunde in acel iepure. Firele lui il strangeau si in electrocutau. Acesta a murit in acel costum. Fantomele disparusera multumite. Dupa cateva zile, avusese un vis, trebuia sa-si caute sufletul. A vazut tot felul de suflete, dar niciunul nu era al sai, isi daduse seama. Plimbandu-se a ajuns intr-un loc mov unde plangea o fantoma neagra. S-a dus la ea si i-a dat tortul. S-a trezit. Nu mai dormise asa bine de mult timp... A doua zi adormise din nou si de aceasta data se visase la o petrecere. O marioneta le-a dat tort, si la sfarsitul petrecerii au dat drumul baloanelor. S-a trezit in mijlocul focului care i-a ars costumul. Scapase, sufletul lui era liber...
Sfarsit :)



#ToyChica

The Puppet

Vad ca foarte multi credeti ca The Puppet este un copil... Eu vreau sa va demonstrez ca defapt este o mama ;)
1. Cum sa ajunga o mama acolo?
1.1. Bineinteles cu fiul ei.
2. Purple Man a ucis doar copii!
2.1. Da, a ucis doar copii
2.2. Ea s-a sinucis cand a aflat ca Purple Man i-a ucis fiul.
3. E doar un fan-made.
3.1. Nu, TLT colaboreaza cu Scott
3.2. TLT si-a spus teoria, la fel ca mine, GZ, SasukeRo etc.
4. Multe persoane credeau acest lucru pana sa vina niste "destepti" care sa-i corupa pe toti :)))
4.1. Toti veti vrea sa va dau exemple de oameni care credeau acest lucru: GZ, trei colegi ai mei (Cosmin, Vlad, Stefan) (Ni ca v-am dat si nume :))) ), niste membri ai grupurilor de FNaF din care fac parte
5. Ne dam seama ce e femeie dupa cum arata ;) Are machiaj care i se scurge pe fata (semn ca plange dupa fiul ei), are ruj, are obraji, are sani, e inalta ;)
6. Puppet se traduce papusa sau marioneta, care sunt la feminin ;)
7. Unde ar fi primul copil, pai, Purple Guy a ucis cinci copii: Freddy, Chica, Bonnie, Foxy si Golden Freddy, plus altii doi: Mangle si BB, ia The Puppet este mama, cea care are grija, de aceea se spune ca este in spatele a tot, ca ea a pus copiii in costume, era grijulie si isi dorea ca acei copii sa mai traiasca prin costumele animatronilor, credeti ca un copil ar putea face asta??
8. Desenele copiilor, Puppet se joaca cu ei de parca s-ar juca cu propriul ei fiu, credeti ca un copil sau un animatron fara minte (sry) ar putea dezvolta atata dragoste?



9. Ce dovezi aveti ca este un copil? (scrieti in comm) Eu una am venit cu 8 argumente ca ar fi o mama si cu 2 ca nu ar fi copil (7 si 8) ;)

#ToyChica

miercuri, 17 iunie 2015

Two Evil Twins

Vincent si Scott erau doi gemeni. Mereu a existat o concurenta intre ei pentru orice. Au crescut… Acum au 20 de ani si isi cauta o slujba. Locuiesc singuri intr-o garsoniera si au nevoie de bani pentru a plati chiria. Intr-o dimineata, Scott citea niiste ziare, in timp ce Vincent inca dormea.  Deodata acesta tipa si il trezeste pe fratele sau. Acesta il injura de catevaori si il intreaba de ce tipa ca disperatul.
Scott: Uite! Am gasit un anunt in ziar, pizzeria Freddy’s Fazbear Pizza face angajari! Vrei… (Vincent il intrerupe)
Vincent: Nu! Vreau sa dorm! (asezandu-se in pat)
Scott se duce in bucatarie, umple o cana cu apa si i-o toarna in cap.
Scott: Scoala-te!!! E ora 11! Ce ai facut aseara?
Vincent: M-am uitat pe net!
Scott: =)))) Sa nu mai faci asta! Deci… Ne angajam?
Vincent: Offf… Bine, ma! Fie ce-o fi!
In acea dupa-amiaza, cei doi s-au dus la pizzeria. Mai erau doua posture libere, unul de indrumator al angajatilor si unul de entertainer (nu stiu daca am scris correct…) Acestora li s-au luat interviuri. In final, Scott a primal postul de indrumator (phone guy)si Vincent pe cel de entertainer.  Era insa pentru prima data cand acestia trebuiau sa se desparta, Scott intr-un birou, iar Vincent intr-un costum. Acestia au fost condusi la locurile lor. Vincent  a fost pus intr-un costum galben si a fost prezentat animatronilor.  Copiii nu prea au fost incantati de el, deoarece era lenes si nu se juca mult cu ei. Nici Scott nu se descurca prea bine… Se balbaia, nu stia ce sa le spuna angajatilor si se gandea numai la bani… In sfarsit venise seara si cei doi au plecat acasa.

~In masina~

Vincent: O zi mai proasta ca asta nici ca a existat…  O zi intreaga cu copchiii aia mucosi si mofturosi :P
Scott: Mie-mi spui… Eu nici macar nu stiu ce drq sa le zic angajatilor… Eu demisionez…
Vincent: Totusi… Sunt niste bani la mijloc… Eu mai raman putin… Nu stiu cum o sa resist, stiu ca o sa o fac…
Scott: Off, bine, bine, raman…
A doua zi, cei doi s-au dus la serviciu, ca de obicei, Vincent s-a trezit tarziu si au intarziat…
Fred (patronul pizzeriei): Ce v-a luat atat? Ati intarziat! Hai, la posturi!!!
Scott&Vincent: Iertati-ne…
Vincent se imbraca in costum si se duce sa se joace cu copiii. Deodata vede o femeie frumoasa si roscata. A vrut sa se duca la ea, dar un copil mic si enervant il apuca de picior si ii spune:
??: Buna ziua, domnule urs! Ma numesc Jimmy, vrei sa ne jucam?
Vincent: Nu acum… A putina treaba…
Jimmy: Dar… (cu ochii mari si trosti)
Vincent: Bine, bine…
Cei doi s-au jucat pana seara. Atunci Vincent s-a dus sa se schimbe si, impreuna cu Scott, au iesitdin pizzeria. Cand sa urce in masina, Vincent a vazut-o pe acea fata si s-a dus la ea.
Vincent: Hey! (facand pe irezistibilul) Eu sunt… (il intrerupe)
Scott: Fratele meu fraier! Eu sunt mai cool!
Vincent : Hei! E a mea!
Cei doi au inceput sa se bata.
Ea: Hai Jimmy! Sa mergem!
Cei doi, vazand ca pleaca au vrut sa o opreasca, sa-i vorbeasca, dar nu se puteau opri din cearta.
~In masina~
Vincent: Bravo, ma, inteligentule! Am pierdut o fata din cauza ta! Îți dai seama ce viitor aveam dacă nu te băgai tu!!! 
Scott: Scuze! N-am vrut! Nu
știam ca e important, credeam... (îl intrerupe) 
Vincent: Nu ma interesează! Nu mai vorbesc cu tine! Nu trebuia sa o faci!
 
Scott era sigur ca e doar o chestie trecătoare, asa ca a tăcut
și a așteptat...
~Acasa~
Vincent: Off! Sunt nevoit sa stau cu tine în pat, fir-ar ea de garsoniera cu un singur pat emoticon tongue 
Scott nu a spus nimic... Doar la privit cum înjură pe-acolo.
 
Scott: E distrus... Sunt un mare idiot! Trebuia să-l las cu fata aia... Off ce prost! (în mintea lui)
 
Se făcuse târziu, cei doi s-au a
șezat în pat, dar nu au vorbit pana târziu ca de obicei, stăteau spate în spate și plângeau. Într-un final au adormit. Deodată Vincent l-a luat în brate pe Scott, dar prin somn. Scott s-a trezit și a șoptit:
Scott: Te gânde
ști la fata aia, nu? 
Vincent a dat din cap ca da. Văzând ca e prea afectuos l-a împins mai încolo. Apoi noaptea a decurs normal, iar Vincent a luat o perna în brate
și a pupat-o pana dimineața.
~Dimineața~
Vincent: Merci! Numai din vina ta am pupat perna asta! Puteam sa o pup pe fata aia! emoticon tongue
Scott: Scuze!
 
Vincent: Scuze... Scuze... Faptu-i consumat! Na,
ține! (turnandu-i cafeaua pe cămașă) Acum scuze... 
Scott: Asta e căma
șa mea preferată! Ține! (aruncând pâinea prăjită cu unt în parul lui) Sorry! 
Vincent: Han*****atule! Mi-a luat o ora să-mi fac parul! (avea parul lung
 emoticon colonthreeprins în coada) 
Scott: Hand****ata e m*ta!
 
Vincent: Mama mea e
și a ta! 
Scott: Off!
 
Vincent:
Ține! Asta ca mi-ai stricat freza! (aruncând cu conserva de pate în el) și asta ca mi-ai furat iubita! (spargandu-i un ou în cap) 
Scott s-a dus la baie sa se spele, sa se schimbe, iar Vincent s-a dus în ma
șină să-și refacă freza departe de fratele sau. Acesta a plecat la serviciu fără el. Scott a fost nevoit sa meargă pe jos...
~La pizzerie~
Vincent era îmbrăcat în costumul de Golden Freddy. Fata de aseară s-a apropiat de el și i-a spus:
Fata: Bună! Po
ți avea te rog grija de fratele meu mai mic, Jimmy, pana ma întorc eu? 
Vincent: Da
 emoticon smile 
Jimmy: Yey! Stau cu Goldy!
 emoticon smile 
Vincent nu a mai spus nimic, s-a gândit la acea fata
și i-a zâmbit lui Jimmy. 
S-au jucat o zi întreagă. S-a lăsat seara
și pizzeria trebuia sa se închidă. Vincent s-a schimbat. Acea fata roșcată l-a luat pe Jimmy, dar când a vrut sa plece, Vincent s-a dus după ea și i-a spus:
Vincent: A fost foarte cuminte Jimmy!
 
Fata: Tu erai? Merci ca ai avut grija de el! (sărutându-l pe obraz)
 
Acesta a rămas cu ochii la ea
și cu limba scoasa afara. Scott îl privea fericit. Vincent a leșinat de iubire. Scott la prins și l-a pus în mașină. 
Scott: Ma ierti?
Vincent: Da! J
Cei doi frati s-au imbratisat si au pornit spre casa.
Urmatoarea zi urma sa fie ultima din acea saptamana, toti erau entuziasmati deoarece luni va fi o petrecere de copii bogati si vor castiga foarte multi bani. La acea petrecere va participa si Jimmy, noul prieten a lui Vincent. Dimineata cei doi au mers la lucru. Se vedea ca incep sa se obisnuiasca. A fost o zi obisnuita. Spre seara intra si Jimmy si sora lui mai mare (20 de ani). Vincent se duce la ei.
Vincent ca Golden Freddy: Buna ziua! Bine ati venit la pizzeria Freddy Fazbear! Cu ce va pot ajuta?
Sora (fata roscata): Jimmy, du-te si joaca-te cu iepurele ala! Eu vorbesc putin cu Golden Freddy!
Jimmy: Pe iepure il cheama Bonnie!
Sora: Mda, cum spui tu!
Jimmy: Bine!
Sora: Cu ce ma poti ajuta?! Cum te numesti?
Vincent: Golden Freddy!
Sora: Pe bune!
Vincent: A, ma cheama Vincent!
Sora: Super, pe mine ma cheama Roxy! (stiu ca am mai folosit numele asta intr-o poveste, dar imi place :P )
Vincent: Cool! Da-mi numarul tau!
Roxy: Nu!
Vincent: :’(
Roxy: Bine, uite!
Vincent: Ma duc la Jimmy!
Roxy: Du-te! :*
Vincent: :*
Vincent era asa ocupat cu pupicii incat a cazut cu fata intr-un tort.
Roxy: =)) Esti bine?
Vincent: Da =)))
Vincent s-a scuturat si s-a dus la Jimmy.
Vincent: Ce faci, amice?
Jimmy: Bine, boss! Iti place de sora mea??
Vincent: Da :3
Jimmy: Si ea te place, e nebuna! A vorbit numai despre tine!
Vincent: Cool! Eu m-am certat cu Freddy pentru ea!
Jimmy: =))))
Vincent: Dar ne-am impacat!
Jimmy: Ce bine!
Cei doi s-au juat pana la inchidere. Vincent a realizat ca si-a facut un prieten… La finalul programului, s-a dus sa-l ia pe Scott, dar acesta mai avea de inregistrat niste mesaje. Pana a facut asta pizzeria s-a inchis. Celor doi le-a fost frica, deoarece au auzit ca animatronii au un chip sa umble noaptea prin restaurant. Vincent a avut o idee, sa se imbrace ambii in costumul de Golden Freddy, dar nu au inceput, asa ca a ramas doar Vincent. A trecut acea noapte… Animatronii s-au plimbat, dar Vincent i-a tinut departe… In acea zi au mancat ce au gasit priin pizzeria. A venit noaptea. Scott a mai inregistrat niste mesaje in timp ce Vincent cauta mancare. Deodata lumina se stinge. S-a luat curentul. Scott l-a cautat pe Vincent, dar l-a vazut pe Freddy. Acesta l-a urmarit prin pizzerie. Cand a vrut sa intre in bucatarie Freddy l-a prins si l-a ucis :’( Vincent auzise un tipat a iesit afara din bucatarie si l-a vazut mort pe fratele sau. Vazand asta si-a jurat razbunare… I-a luat trupul si l-a ascuns intr-un costum mic, lucios. Auzise ca acel animatronic se numea Balloon Boy.
Vincent vorbea singur prin pizzerie.
Scott: Sa nu iei decizii pripite… Asa a fost sa fie…
Vincent: Trebuie sa ma razbun! Nu pot sa stau fara tine! Si stiu deja ce voi face…
Scott ca BB: Orice-ar fi, nu o face... Nu merit eu asta... Ti-am cauzat numai probleme... Cu fata aia... Cu aceasta slujba emoticon cry
Vincent: Dar esti fratele meu... Nu mai pot lasa acest local sa existe...
Scott ca BB: Nuu!
 
Vincent: Ba da! Am un plan!
A doua zi, dupa cum am spus, era o petrecere de copii bogati. La ea au luat parte Vanessa, Marie, Roberto, Alexander si Jimmy. Acestia aveau preferinte diferite, dar totusi se intelegeau. Vanessei ii placea Freddy, Mariei Chica, lui Roberto Bonnie, lui Alexander Foxy, iar lui Jimmy Golden Freddy, bineinteles. Acestia s-au distrat. Spre seara a aparut si Golden Freddy, adica Vincent. Acesta a luat-o pe Vanessa, Marie, Roberto si Alexander si i-a dus intr-o camera cu o cutie muzicala. Acesta a luat un cutit.
Vanessa: Aahh! Ce vrei sa faci cu ala?
Vincent: Nu imi place tonul tau!!! Tine!!! (Aruncand cutitul in ea) Nu va temeti... Veti pati acelasi lucru ca domnisoara laudaroasa... (aruncand cu cutitul in fiecare din ei)
Deodata aude un tipat.
"Golden Freddy" Era Jimmy. Vincent a acuns trupurile fara viata.
Jimmy: Goldy! Ai vazut-o pe Vanessa?
Vincent: Umm... Nu...
Jimmy: Ok, ma duc sa o mai caut...
Vincent a stat acolo cateva minute si a auzit un tipat. Pe usa intra Balloon Boy cu trupul lui Jimmy in mana.
Scott ca BB: Uite! Ti-ai implinit visul!
Vincent: Dar nu asta voiam
 emoticon cry Eu am facut-o deja, de ce tocmai pe Jimmy? De ce? emoticon cry
Scott ca BB: Eu am facut ce ai zis... Mai bine dacat sa o fi facut tu!
Vincent: Nu mi-ai fost de ajutor!
 emoticon cry 
Scott ca BB: Scuze...
Vincent l-a luat pe Jimmy in brate si a inceput sa planga.
 
Roxy: Jimmy! Esti... (se opreste uimita) Jimmy? Ce i-ai facut fratelui meu?
Vincent: Nimic... Eu... Era... Eu... Pai... Pot...
Roxy: Nu pot sa cred! Mi-ai ucis fratele
 emoticon cry Eu sun la politie!
Vincent: Bine, fa-o!
 emoticon cry
Roxy a sunat la politie si le-a axplicat tot ce s-a intamplat. Politistii au venit si l-au dus pe Vincent la inchisoare. Lui Roxy nu ii venea sa creada ca s-a indragosti de un monstru care i-a ucis fratiorul. Luandu-l in brate, i-a vazut si pe ceilalti copii morti. Acesteia nu i-a venit sa creada. I-a pus pe toti in costumele animatronilor preferati, pentru a trai prin acestea. Balloon Boy il privea pe fratele sau si nu ii venea sa creada ca este luat de politie. Si-a dat seama ca totul este din vina lui... Aceasta slujba, aceasta crima, moartea lui, mai bine nu mai citea ziarul...
Dupa un an, Vincent a fost eliberat de la inchisoare pentru buna purtare si munca in folosul comunitatii. Cand a iesit din inchisoare, primul lucru pe care l-a facut a fost sa mearga la Freddy's Fazbear Pizza. Totul era distrus, pizzeria s-a inchis de la arestarea lui. Acesta a spart geamul pentru a putea intra. Intr-o camera l-a gasit pe BB. 
Vincent: Scott, fratioare! Ce faci? Esti bine?
Scott ca BB: Vincent? Ce ai facut? Ai evadat?
Vincent: Nu! Am fost eliberat!
Scott ca BB: Nu imi vine sa cred!!! (imbratisandu-l)
Vincent si-a luat la revedere de la BB si a plecat sa o caute pe Roxy. Si-a amintit de carteade vizita pe care i-a dat-o. Acolo a gasit adresa. S-adus la ea si a vazut-o cu un tip. Asta i-a frant inima. Acesta s-a dus la ei si l-a batut pe tipul ala pana a plecat.
Roxy: Nu pot sa cred! L-ai lovit pe prietenul meu! (dandu-i o palma) De ce ai face asta? :’(
Vincent: Eu…
Roxy: Da, stiu… Esti un criminal!!! :’(
Vincent: Nu vreau sa spun ca…
Roxy: Nu ma intereseaza! Nu pot sa cred ca am putut sa ma indragostesc de tine!!!
Vincent a ramas fara cuvinte. A plecat cu inima franta. S-a dus acasa, a luat poza mamei lui si a inceput sa planga, era singur, nu avea pe nimeni. Din pacate mama lui a murit cand el si fratele lui aveau 10 ani.
Vincent: De ce, mama? M-ai lasat singur… Ce sa fac?
Auzea voci, ale mamei sale care ii spuneau sa ramana acelasi de un an, un criminal, dar si ale fratelui sau care ii spuneau sa fie din nou ca inainte si isi va gasi destinatia. Nu mai stia ce sa mai creada. S-a dus in pat, dar nu a putut sa doarma s-a gandit numai la Roxy, Scott si la mama lui. S-a ridicat si s-a dus la magazinul de langa bloc. S-a gandit sa inceapa sa fumeze. Si-a cumparat un pachet de tigari si a incercat sa fumeze. Nu prea i-au placut, dar a mai incercat, pana a devenit dependent. Dimineata a gasit un ziar, se redeschide pizzeria, dar de data aceasta ca o atractie horror. S-a gandit sa se reangajeze. A lasat tigara si s-a dus la pizzerie.

~La pizzerie~

Fritz(noul patron): Buna ziua! De ce ai venit?
Vincent: Buna ziua! Am fost angajat aici… Si as vrea sa ma reangajez!
Fritz: Cool! Ce post?
Vincent: Entertainer!
Fritz: Ok, incepi chiar acum! Avem un costum, vechi, galben, am estimat ca este aici de foarte mult timp, chiar din vremea primei pizzerii… Dar poate fi  stricat… Incerci pe pielea ta…
Vincent: Bine, oricum nu mai am rost in viata asta…
Fritz: Hei, nu spune asta… De ce ai crede asa ceva?
Vincent:Sunt singur, mama nu, tata nu, frate nu, iubita nu… :’(
Fritz: Hei! Hei! Pentru fiecare om exista cineva…
Vincent: :) Arata-mi costumul acela!
Fritz: Vino! Il avem intr-o camera.
Fritz l-a condus pe Vincent intr-o camera. Acolo se afla acel costum.
Vincent: E… distrus…
Fritz: Stiu… L-am denumit SpringBonnie, pentru ca seamana cu acel animatronic, Bonnie…
Vincent: Bonnie… :3 Rocker-ul :)
Fritz: Da… :)
Vincent: Lasa-ma sa ma costumez ;)
Fritz: Ok :)
Vincent s-a imbracat in acel costum. Fierele il intepau. Nu ii placea, dar nu avea ce face… Cand a iesit din acea camera l-a intrebat pe Fritz daca stie unde e BB. Fritz i l-a adus. Vincent a vorbit cu el si i-a povestit ce mai era nou. BB a vazut-o pe Roxy.
Scott ca BB: Aia nu e fata aia de care iti placea tie?
Vincent: Ba da…
Scott ca BB: Du-te la ea…
Vincent: Bine :)
Vincent s-a dus la Roxy. Era cu o fata, draguta, blonda. Nu prea l-a impresionat…
Vincent ca SpringBonnie: Buna, fetelor! Bine ati venit la Fazbear Pizza : The horror attraction!
Fata blonda: Asta se da la noi!
Vincent ca SpringBonnie: Ba nu! Vreau sa va intampin!
Fata blonda: Intampina-l pe copilul ala!
Vincent ca SpringBonnie: Neah :P
Roxy: Imi amintesti de cineva… Scuze ma duc la baie…
Vincent s-a dus dupa ea.
Vincent: Te rog! Iarta-ma! (dandu-s jos capul lui SpringBonnie)
Roxy: Nu! Intelege odata, omule! Vreau sa te uit!
Vincent: Asculta-ma o secunda!
Roxy: Nu! Nu ma intereseaza ce vrei sa-mi spui!
Roxy a vrut sa fuga dar s-a agatat de un fir din costumul lui. Firele din interior incpeau sa-l curenteze. Intr-un final acesta a murit.
Roxy: Ahh! Ce ai patit? Oh, nu! Off! Ce proasta sunt! Spune ceva! Te rog…
Vincent a deschis ochii si a privit-o lung!
Vincent ca SpringTrap: Sa nu mai spui asta nimanui! Lasa-ma aici!
Roxy: Dar… Vreau sa…
Vincent: Cum nu m-ai ascultat tu, nu te ascult nici eu! Pleaca!
Roxy a plecat trista. Se simtea vinovata… A vrut sa plece, dar si-a amintit de prietena ei. A cautat-o prin pizzeria, dar nu a gasit-o. L-a intrebat pe chelner daca a vazut-o. Acesta a spus ca FredBear i-a facut ceva ingrozitor si a ascuns-o in debara. Roxy s-a speriat la auzul acestei povesti. A fugit acasa. Noaptea s-a intors. A vrut sa-si razbune prietenii. A intrat pe furis in pizzerie. Un animatronic dragut s-a apropiat de ea. Era o vulpe, dar nu avea corp, i se vedea doar endoskeletonul.
Animatronicul: Roxy, ai venit sa ma salvezi! Sunt eu, Bella, prietena ta! Ursul acela… Off! Apoi am stat cu un robotel mic, care are baloane… Dar merci ca ai venit dupa mine!
Roxy: Bella?! Eu… Ma bucur sa te vad! :) (Ea defapt nu venise pentru Bella, ci pentru Vincent)
Bella: Hey! Te cunsoc! Tu defapt ai venit pentru altceva! :(
Roxy: Da, dar ma bucur ca te-am gasit sip e tine! :)
Bella: Spune, de ce ai venit?
Roxy: Il stii pe iepurele ala de ieri?
Bella: Vrei sa spui ca ai venit pentru el???
Roxy: Nu e doar un iepure. Este tipul ala de care ti-am povestit!
Bella: Ce pe care tot il iubesti, desi ti-a facut mult rau?
Roxy: Da, Vincent!
Bella: Awww! Ce dragutzz! :3
Roxy: Stiu! Trebuie sa vorbesc cu el, urgent!
Bella: Ok, eu voi fi pe-aici… Ma plimb… :3
Roxy: Oky-Doky :3
Roxy s-a dus in baie s ail gaseasca pe Vincent. Acesta era tot acolo, trist si singur.
Roxy: Vincent! Esti bine?
Vincent s-a prefacut ca nu mai traieste (pentru ca, am mentionat ca murise ;) )
Roxy: Hai, Vincent! Stiu ca traiesti prin costumul lui SpringTrap! Nu te mai preface!!!
Vincent: Ce este? De ce ai venit? Ti-am spus sa pleci!
Roxy: Asculta! Din ziua in care te-au inchis ai vrut sa-mi zici ceva! Ce este?
Vincent: Cam tarziu… Iti dai seama abia acum ca era important?
Roxy: Te rog! Spune-mi! Am fost o proasta ca nu te-am ascultat!
Vincent: Ce?
Roxy: Te rog, nu ma face sa repet! Stii ca nu vreau asta!
Vincent: Ok, ok!
Acesta i-a povestit tot, moartea fratelui sau, a mamei sale, dorinta lui de a se razbuna, inchisoarea, zilele in care a stat cu gandul la ea, oceanul de lacrimi pe care le-a varsat pentru ea, pentru toata viata lui, adevarata moarte a lui Jimmy si absolute tot ce a mai stat intre ei doi. Roxy a avut puterea sa-l inteleaga. S-au impacat, dar degeaba aveau sperante deoarece el nu mai era in viata, iar ea era inca vie, si ambii stiau asta. Roxy voia sa schimbe acest fapt din toata inima…
Vincent: Te rog! Esti frumoasa, tanara, uita-ma, gaseste-ti pe cineva viu! Nu merita sa faci ceva  gresit pentru mine…
Roxy: Oricat as vrea asta, nu pot! Nu te pot uita! Oricat as vrea nu pot! Te iubesc!
Vincent: Si eu te iubesc!
Roxy a plecat, luandu-si ramas-bun. A gasit-o pe Bella cu Scott (BB), vorbind, la un pas sa se sarute. Roxy le-a spus ca de acum acesta este locul lor, iar ea va pleca pentru totdeauna. Insa nu a rausit sa plece deoarece in cateva clipe un foc mare s-a aprins in jurul pizzeriei. Roxy a simtit ca acestea erau ultimele minute din viata ei asa ca s-a dus la Vincent. Bella si Scott au urmat-o. Cei patru au stat impreuna, iar focul i-a cuprins, lasandu-le sufletele libere. Pe taramul celor morti s-au intalnit cu Jimmy si mama lui Vincent. Acestia au luat parte la nunta dubla intre Vincent si Roxy si Scott si Bella :3 :’) Acolo toti au trait fericiti, fara ca nimeni sa le mai distruga fericirea :’)

Sfarsit <3

#ToyChica

luni, 15 iunie 2015

Niste anime-uri :3

Anime-uri Fnaf :)
Unele s-ar putea sa le stiti din povestea mea: It's me! Nu conteste :)))

                                                                          Bonnie

Chica


Foxy


Freddy versiunea feminina


Golden Freddy 


Mangle


Phone Guy


Puppet (cu totii stim ca e femeie)


Asta-a yo :) 


Si asta tot yo sunt :)))


SpringTrap fata...


...si baiat


Vincent :)


#ToyChica